Προγνωστικά Στοιχήματος: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός με Over στο 2.00 – Ξεφεύγει το σκορ στο “Molineux”

προγνωστικα στοιχηματος 1509

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις είναι το κυριακάτικο κουπόνι στοιχήματος, με σπουδαία ματς στις κορυφαίες ευρωπαϊκές λίγκες αλλά και ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το Kouponi.gr εντόπισε προγνωστικά στοιχήματος από το μεγάλο ματς ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και την αναμέτρηση Γουλβς – Νιουκάστλ, τις οποίες θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 20:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Συνέχεια στο νικηφόρο σερί που τρέχει σε όλες τις διοργανώσεις θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου στο Περιστέρι στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή. Ισοβαθμεί στην κορυφή με τον Ολυμπιακό, έχει κάνει το 3/3 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ενώ τρέχει ένα νικηφόρο σερί πέντε αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε αντίθετη κατάσταση ο Παναθηναϊκός, που έχει ξεκινήσει μουδιασμένα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Καλλιθέα, προβληματίζοντας με την εικόνα του. Σε επίπεδο πρωταθλήματος είχε προηγηθεί η νίκη επί του Λεβαδειακού με 1-0, ενώ στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας. Σε στοιχηματικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του, εντός έδρας είναι πανίσχυρος, δύσκολα θα μείνει άσφαιρος. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός είναι υπό πίεση, αν χάσει απόψε θα μείνει στο -8 από την κορυφή, οφείλει να ρισκάρει. Τα παιχνίδια των δύο ομάδων πηγαίνουν ψηλά σε σκορ, θα ακολουθήσουμε αυτή την τάση και θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Από το ελληνικό πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, όπου στις 18:30 η Γουλβς υποδέχεται τη Νιουκάστλ για την 4η αγωνιστική. Μόλις έναν βαθμό έχει καταφέρει να συγκεντρώσει στο ξεκίνημα η Γουλβς, καθώς στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Είχε προηγηθεί ο εντός έδρας διασυρμός με 6-2 από την Τσέλσι, αλλά και η ήττα της πρεμιέρας με 2-0 από την Άρσεναλ.

Σε αντίθετη κατάσταση η Νιουκάστλ που κατάφερε να κλείσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή, καθώς επικράτησε με 2-1 της Τότεναμ. Σε επίπεδο πρωταθλήματος προηγήθηκε η ισοπαλία με την Μπόρνμουθ (1-1) αλλά και η νίκη της πρεμιέρας με 1-0 επί της Σαουθάμπτον. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Γουλβς έχει ανάγκη τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους, τη στιγμή που τα δύο τελευταία ματς της είχαν ρυθμό και γκολ. Έχουν ξεφύγει στο σκορ οι εκτός έδρας αναμετρήσεις της Νιουκάστλ μέσα στο 2024, περιμένουμε σήμερα να γίνει πλούσιο ματς στο Μόλινιου και θα κρατήσουμε το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.00.