Προγνωστικά Στοιχήματος: Συνδυαστικά με το φαβορί Πορτογαλία στο 1.93 – Ελβετία – Δανία με G/G στο 2.10

προγνωστικα στοιχηματος 1510

Η δράση συνεχίζεται και σήμερα Τρίτη (15/10) στο Nations League με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις, ενώ σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται και για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το Kouponi.gr εντόπισε προγνωστικά στοιχήματος από τα ματς Σκωτία – Πορτογαλία και Ελβετία – Δανία, τα οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

4η Αγωνιστική για τη League A του Nations League με τη Σκωτία να υποδέχεται την Πορτογαλία στις 21:45. Ακόμη μια ήττα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Σκωτία, που ηττήθηκε με 2-1 από την Κροατία στο Ζάγκρεμπ. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Πορτογαλία, αλλά και η εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Πολωνία, είναι η μοναδική ομάδα του γκρουπ που παραμένει χωρίς βαθμό.

Αλώβητη από τη Βαρσοβία πέρασε η Πορτογαλία, που κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη με 3-1 επί της Πολωνίας την προηγούμενη αγωνιστική. Είχαν προηγηθεί οι νίκες κόντρα σε Σκωτία (2-1) και Κροατία (2-1) με εννέα βαθμούς βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή του γκρουπ. Σε στοιχηματικό επίπεδο, οι Σκωτσέζοι μπορεί να πάλεψαν όλα τα παιχνίδια του ομίλου, ωστόσο υστερούν ποιοτικά, τη στιγμή που η Πορτογαλία διαθέτει ποιότητα και έχει πραγματοποιήσει πειστικές εμφανίσεις. Είναι το φαβορί της αποψινής αναμέτρησης, θα τη στηρίξουμε και θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.93.

Μένουμε στο Nations League για την αναμέτρηση Ελβετία – Δανία για το 4ο γκρουπ της League A. Με άδεια χέρια για ακόμη ένα παιχνίδι έμεινε την προηγούμενη αγωνιστική η Ελβετία, που ηττήθηκε με 2-0 από τη Σερβία εκτός έδρας. Προβλημάτισε ξανά με την εικόνα της, ήταν η τρίτη σερί ήττα στο γκρουπ, καθώς προηγήθηκαν αυτές από Ισπανία (1-4) και Δανία (2-0), βρίσκεται στην τελευταία θέση και είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει χωρίς βαθμό στο γκρουπ.

Δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση κόντρα στην Ισπανία την προηγούμενη αγωνιστική η Δανία, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Σερβία (2-0) και Ελβετία (2-0), με έξι βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο Ισπανία. Στοιχηματικά, η Ελβετία παίζει απόψε παίζει -ουσιαστικά- το τελευταίο της χαρτί για την αποφυγή της τελευταίας θέσης του ομίλου, τη στιγμή που η Δανία ψάχνει αντίδραση και μπορεί να εκμεταλλευτεί την κακή αμυντική λειτουργία των Ελβετών. Επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 2.10.