Προγνωστικά Στοιχήματος: Ρίσκο με combo στο 3.50 στη μάχη του Ολυμπιακού στην Πόλη

προγνωστικα στοιχηματος 181024
Photo Credits: 2M6JAMG Basketball game ball in hoop

Συναρπαστικά είναι τα παιχνίδια στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Παρασκευής (18/10), λίγο πριν από ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο. Από τη Euroleague επέλεξε το Kouponi.gr δυνατά προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ για την αναμέτρηση Αναντολού Έφες – Ολυμπιακός, καθώς και ποδοσφαιρική επιλογή από την Α’ Βελγίου και τον αγώνα Μπέερσχοτ – Άντερλεχτ.

H Αναντολού Έφες ηττήθηκε με 93-91 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την περασμένη Τρίτη στο ουδέτερο Βελιγράδι. Της στοίχισε το νεκρό 6λεπτο στο τέλος της 3ης περιόδου και στις αρχές της 4ης, όταν και δέχτηκε σερί 14-0, ενώ δεν μπόρεσε να αμυνθεί όπως θα ήθελε στο φινάλε και είχε αστοχία από την περιφέρεια (6/23 για 26%). Την καλύτερή του εμφάνιση έκανε μέχρι στιγμής ο Πουαριέ (22 π., με 10/11 σουτ, 3 ρ.), ξεχώρισε και ο Νουόρα (21 π., 5 ρ.). Σήμερα επιστρέφει αφότου εξέτισε ποινή ο γκαρντ Μπράιαντ, αμφίβολος ο σέντερ Οτούρου, όπως και ο περιφερειακός Χόλατζ.

Κέρδισε ο Ολυμπιακός με 89-68 την Αρμάνι Μιλάνο, την προηγούμενη Τρίτη στο «Ειρήνης και Φιλίας». Είχαν 15 περισσότερους πόντους από τα λάθη αντιπάλων (26-11) οι Πειραιώτες. Σημαντική η συμβολή των Βεζένκοφ (22 π., με 6/11 σουτ, 7 ρ., 2 κλ.), ΜακΚίσικ (22 π., με 7/9 σουτ, 3 ρ.) και Παπανικολάου (13 π., με 6/8 σουτ). Απόψε δεν υπολογίζονται οι γκαρντ Ουίλιαμς-Γκος, Έβανς και Μήτρου-Λονγκ και ο σέντερ Μιλουτίνοβ. Τόσο οι «ερυθρόλευκοι», όσο και ο ατζέντης του παίκτη, διέψευσαν δημοσιεύματα για αποχώρηση του Πετρούσεβ για τον Ερυθρό Αστέρα.

Πλέον ο Ολυμπιακός «τρέχει» ένα αρνητικό σερί έξι ματς στην Κωνσταντινούπολη και αυτές οι ήττες του είναι με διψήφιες διαφορές. Μόνο μέσω της επίθεσης μπορεί να πάρει τη νίκη η Εφές, θα πάρουμε το ρίσκο με το combo άσσος και Over 154.5 πόντοι σε απόδοση 3.50.

Τραγική η παρουσία της ουραγού Μπέερσχοτ στην Α’ Βελγίου, ενώ πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος πρόσθεσε στη συγκομιδή της τον δεύτερο βαθμό, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με τη Βέστερλο. Είχαν προηγηθεί οκτώ συνεχόμενες ήττες, με πιο πρόσφατες τις εντός έδρας με 2-1 από την Ντέντερ και με 3-0 από τη Σεντ Τρούιντεν και τις εκτός έδρας με 3-0 από τη Σαρλερουά και με 5-0 από την Άντβερπ. Στους τέσσερις τελευταίους αγώνες στο γήπεδό της έχει μια ισοπαλία 0-0 με τη Λέουβεν και τρεις ήττες. Έχει πετύχει γκολ μόλις στο ένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, με παθητικό 27 τερμάτων σε 10 ματς.

Από σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με την Σταντάρ Λιέγης προέρχεται η Άντερλεχτ, που επικράτησε στο γήπεδό της με 3-0. Ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς νίκησε με 2-1 τη Φερεντσβάρος στο Βέλγιο και με 2-1 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Ισπανία, ενώ για το εγχώριο πρωτάθλημα αναδείχτηκε ισόπαλη, 1-1, εκτός έδρας με την Ντέντερ. Είναι αήττητη στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Είναι αποτελεσματική στην επίθεση, έχοντας σημειώσει οκτώ τέρματα στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Μόνο σε ένα από αυτά, όμως, δεν δέχτηκε γκολ.

Μαστίζεται από διοικητικές διαμάχες η Μπέερσχοτ, που είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Άντερλεχτ, που βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα και μπορεί να πετύχει μια εύκολη νίκη. Θα επιλέξουμε το διπλό με ασιατικό χάντικαπ -1 σε απόδοση 1.95.