Η μάχη του Ολυμπιακού στην Πόλη και οι αναμετρήσεις της Euroleague στη Winmasters (18/10)!

winmasters 1710

Τέσσερις σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Παρασκευής για τη Euroleague, με αυτήν που ξεχωρίζει φυσικά να είναι η μάχη του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Αναντολού Εφές.

Το τζάμπολ στην Πόλη γίνεται στις 20:30, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να διευρύνουν το ρεκόρ τους στο 3-1. Οι Πειραιώτες έχουν ηττηθεί στις τελευταίες έξι επισκέψεις τους στο συγκεκριμένο γήπεδο από την Εφές, όμως η καλή αγωνιστική τους κατάσταση, τους καθιστά φαβορί στη Winmasters. Η απόδοσή τους για επικράτηση βρίσκεται στο 1.78, ενώ ο άσος της Εφές είναι στο 2.07.

Μισή ώρα νωρίτερα στις 20:00, η Μονακό υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια. Οι Γάλλοι έχουν κερδίσει τρεις φορές τους Ιταλούς από το 2022 και έπειτα, έχοντας ηττηθεί μία φορά.

Οι Μονεγάσκοι είναι καλύτερη ομάδα και αυτό τους καθιστά σαφές φαβορί στις αποδόσεις της Winmasters. Στο 1.26 ο άσος αυτήν τη στιγμή, με το διπλό να προσφέρεται στο 3.95.

Στη συνέχεια, στο Βελιγράδι ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στις 21:00, θέλοντας να σπάσει ένα σερί 11 αγώνων χωρίς νίκη απέναντι στους Καταλανούς. Τελευταία φορά που οι «ερυθρόλευκοι» χαμογέλασαν απέναντι στους «μπλαουγκράνα», ήταν στις 20 Οκτωβρίου 2017 (90-82).

Στη Winmasters, οι Σέρβοι είναι φαβορί για τη νίκη, με την επικράτησή τους να προσφέρεται στο 1.86. Την ίδια ώρα, οι Ισπανοί προσφέρονται στο 1.99.

Τέλος, στη Γαλλία η Βιλερμπάν φιλοξενεί την Μπασκόνια στις 21:30, με τους Βάσκους να έχουν κερδίσει στις προηγούμενες τρεις συναντήσεις των δύο ομάδων στη Euroleague. Έχουν μία νίκη παραπάνω από τους γηπεδούχους και δείχνουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Λογικός λοιπόν και ο φαβοριτισμός τους στις αποδόσεις νικητή της Winmasters. Το διπλό προσφέρεται στην τιμή του 1.83, με τη νίκη των Γάλλων να βρίσκεται στο 2.02.

Καθημερινά μπορείτε να βρείτε μοναδικές προσφορές και δώρα στο νέο Sports Calendar της Winmasters!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 1114 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.