Με Βεζένκοφ σε Super Ενισχυμένη στην Πόλη ο Ολυμπιακός (18/10)!

stoiximan logo

O ανεβασμένος Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Ανάλυση και προγνωστικά.

Τα πρώτα σύννεφα έχουν ήδη συγκεντρωθεί στην ευρωπαϊκή πλευρά του Βοσπόρου. Η Αναντολού δεν έχει την εικόνα που οι περισσότεροι περίμεναν με βάση τις προδιαγραφές του ρόστερ της και ο κόουτς Μιγιάτοβιτς βρίσκεται υπό πίεση. Η ήττα στο Βελιγράδι από μια -γεμάτη προβλήματα- Μακάμπι επιδείνωσε την κατάσταση και πλέον οι Τούρκοι πηγαίνουν στο ματς με τον Ολυμπιακό γνωρίζοντας ότι ένα αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να φέρει αλλαγές.

Οι ερυθρόλευκοι είναι σε καλό φεγγάρι. Έχουν αρχίσει και ανεβάζουν στροφές αν και ακόμα διανύουν το στάδιο τοποθέτησης των κομματιών. Ψάχνουν τη σταθερή, σταδιακή βελτίωση. Ξέρουν ότι χρειάζεται να προσέξουν συγκεκριμένες καταστάσεις της επίθεσης των γηπεδούχων όπως η δραστηριότητα του διδύμου Πουαριέ-Οτούρου (ειδικά στο ρολάρισμα μετά το σκριν) και οι εκτελέσεις θέσεως παιχτών όπως ο Bryant, ο Willis,o Beaubois και ο Nwora.

Ο Ολυμπιακός θα βασιστεί στην καλή του άμυνα στην πρώτη γραμμή, εστιάζοντας στους δημιουργούς του Μιγιάτοβιτς (Larkin, Thompson, Bryant). Στο επιθετικό κομμάτι, κομβικός παράγοντας θα είναι η αποτελεσματικότητα των σουτέρ θέσεως της ελληνικής ομάδας ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο πλαίσιο χώρων για ανάπτυξη. Η Αναντολού μέχρι τώρα «γράφει» εξαιρετικά νούμερα στο αμυντικό transition αλλά έχει πολλά κενά αμυνόμενη στο μισό γήπεδο τα οποία ο Ολυμπιακός οφείλει να εκμεταλλευτεί.

Οι μνήμες από το αντίστοιχο περυσινό παιχνίδι είναι ακόμα νωπές. Η ελληνική ομάδα θα βρει απέναντι της ένα σύνολο που θα προσπαθήσει να γυρίσει τον πνευματικό του διακόπτη, σε μια χρονική στιγμή όπου η Αναντολού χρειάζεται απεγνωσμένα μια επιτυχία. Οι παίχτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μπορούν να αναχαιτίσουν την επιθετικότητα των Τούρκων και να πάνε το ματς στον δικό τους ρυθμό.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog