Προγνωστικά Στοιχήματος: Άρης – Καλλιθέα με G/G στο 2.07 – Combo στο 2.02 στο “Molineux”

προγνωστικα στοιχηματος 2010

Σπουδαία ντέρμπι στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα διεξάγονται σήμερα Κυριακή (20/10) και ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα το μεγάλο παιχνίδι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Το Kouponi.gr εντόπισε προγνωστικά στοιχήματος από τις αναμετρήσεις Άρης – Καλλιθέα και Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι, τα οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 20:00 ο Άρης υποδέχεται την Καλλιθέα για την 8η αγωνιστική με τους “κιτρινόμαυρους” να επιστρέφουν από τη διακοπή, θέλοντας να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί. Στο τελευταίο παιχνίδι του ο Άρης επικράτησε με 2-0 της Λαμίας στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται μόλις στο -2 από την κορυφή.

Δεν μπόρεσε να κλείσει με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή η Καλλιθέα, που γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 3-1 από τον Αστέρα Τρίπολης. Παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά το πέρασμα επτά αγωνιστικών, έχει απολογισμό 0-5-2 και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Σε στοιχηματικό επίπεδο, ο Άρης ήταν εξαιρετικός προ διακοπής, εντός έδρας είναι ισχυρός, παράγει πολλές φάσεις και σκοράρει με ευκολία. Η Καλλιθέα σε όλα τα παιχνίδια με τους “μεγάλους” ήταν ανταγωνιστική, μπορεί να το κάνει και τώρα, υπάρχει αξία στο εκατέρωθεν σκοράρισμα. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 2.07.

Από το ελληνικό πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ όπου στις 16:00 η Γουλβς υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι για την 8η αγωνιστική. Τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο θέλει να βάλει η Γουλβς, γνώρισε βαριά ήττα με 5-3 από την Μπρέντφορντ στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή, ήταν η πέμπτη διαδοχική ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό μετά το πέρασμα επτά αγωνιστικών.

Το εμπόδιο της Φούλαμ με 3-2 κατάφερε να ξεπεράσει στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος η Σίτι, επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από δύο διαδοχικές ισοπαλίες, έχει απολογισμό 5-2-0 και βρίσκεται στο -1 από την κορυφή. Σε στοιχηματικό επίπεδο, τα παιχνίδια της Γουλβς ξεφεύγουν στο σκορ, μετράει 6/7 αμφίσκορα, μπορεί να προβληματίσει την άμυνα της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δέχεται σταθερά γκολ και επιτρέπει φάσεις στις αντιπάλους της. Περιμένουμε ανοικτό παιχνίδι, θα κρατήσουμε το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.02.