Προγνωστικά Στοιχήματος: Στο “Bentegodi” με το G/G στο 1.90 – Νέα Σαλαμίνα – ΑΕ Λεμεσού με combo στο 1.95

προγνωστικα στοιχηματος 2110

Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε αναμετρήσεις και σπουδαία παιχνίδια, οι ρυθμοί πέφτουν σήμερα Δευτέρα (21/10), ωστόσο οι ευκαιρίες για στοίχημα παραμένουν αμέτρητες. Ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα οι αναμετρήσεις της Πρέμιερ Λιγκ, της Λα Λίγκα και της Σέριε Α και το Kouponi.gr εντόπισε προγνωστικά στοιχήματος από τα παιχνίδια Βερόνα – Μόντσα και Νέα Σαλαμίνα – ΑΕ Λεμεσού τα οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 21:45 η Βερόνα υποδέχεται τη Μόντσα για την 8η αγωνιστική της Serie A. Στη 12η θέση οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν σπουδαία νίκη στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή, καθώς επικράτησαν με 2-1 της Βενέτσια. Είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ήττες από Λάτσιο (2-1), Τορίνο (2-3) και Κόμο (3-2), επιστρέφει από τη διακοπή θέλοντας να “χτίσει” ένα νέο νικηφόρο σερί.

Ισόπαλη 1-1 με τη Ρόμα εντός έδρας αναδείχθηκε στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή η Μόντσα, είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές ήττες, μετά το πέρασμα επτά αγωνιστικών έχει απολογισμό 0-4-3, βρίσκεται στην προτελευταία θέση με τέσσερις βαθμούς. Σε στοιχηματικό επίπεδο, η Βερόνα παίζει στο γήπεδό της και θα κοιτάξει να κερδίσει έναν αντίπαλο που βρίσκεται χαμηλότερα απ’ αυτήν στην κατάταξη, τη στιγμή που η Μόντσα ήταν βελτιωμένη με τη Ρόμα, διαθέτει αξιόλογο υλικό, παρά την κακή βαθμολογική της θέση και μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα. Θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Από τη Serie A στην Κύπρο για την αναμέτρηση Νέα Σαλαμίνα – ΑΕ Λεμεσού για την 7η αγωνιστική. Βαριά ήττα με 3-1 από την Ανόρθωση γνώρισε η Νέα Σαλαμίνα στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή, που ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα. Αποτέλεσμα που έφερε την απομάκρυνση του τεχνικού Χριστοδούλου, στη θέση του ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι, που θα πραγματοποιήσει απόψε το ντεμπούτο του.

Πάνω στον Εθνικό Άχνας ξέσπασε στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή, καθώς έφτασε στη νίκη με 5-2. Αποτέλεσμα ψυχολογίας για την ΑΕ Λεμεσού, είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 7η θέση με εννέα βαθμούς. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Νέα Σαλαμίνα αναζητά αντίδραση, διαθέτει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, αλλά μπροστά βρίσκει τις λύσεις και σκοράρει σταθερά. Η ΑΕ Λεμεσού δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, συμμετέχει σε ανοικτά παιχνίδια και μπορεί να βρει γκολ στην άμυνα των γηπεδούχων. Επιλογή το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.95.